Bemutatkozás

Bemutatkozás

Kedves Anyuka és Apuka!

Örömmel köszöntjük a Zöld Kuckó Bölcsőde honlapján.

A Zöld Kuckó Bölcsőde Nyíregyháza egyik legmodernebb bölcsődéje. A belváros zajától és rossz levegőjétől távol, gyönyörű zöld környezetben, de a városhoz mégis közel, a Bokréta utcán várja a gyermekeket a szülők munkaidejéhez igazodó meghosszabbított nyitvatartási idővel (reggel 6.00 órától este 17.30 óráig).

Amennyiben gyermekét szeretné szeretetteli, vidám légkörben és tiszta levegőjű, zöld környezetben tudni, míg Ön dolgozik, kérjük, előzetes jelentkezésével biztosítsa gyermeke helyét bölcsődénkben.

Előzetes jelentkezéseket az alábbi elérhetőségeken várjuk:

 

Telefon:

Bölcsődevezető: 06 (20) 465 2625

E-mail: bolcsode.zoldkucko@gmail.com

illetve honlapunkon, az Előzetes jelentkezés menüpontban.

A Zöld Kuckó Bölcsőde Nyíregyháza város és vonzáskörzetében élő gyermekek számára kíván a mai kor követelményeinek megfelelő napközbeni ellátást nyújtani olyan, XXI. századi körülmények között, mely minden gyermek és szülő igényét kielégíti. Igyekszünk a lehető legszélesebb körű szolgáltatást nyújtani, mely maximálisan igazodik a gyermekek és a szülők elvárásaihoz. Ennek jegyében született meg „Zöld kuckó” bölcsőde ötlete, mely sokrétű képességeket fejlesztő és szemléletformáló nevelési programjával kívánja megszólítani a bölcsődei korosztályt. A bölcsi játékai nem csak oktató, de egyben kulcskompetenciákat és általános képességeket fejlesztő eszközökből állnak: csapatmunka, finommotoros ügyesség, kombinációs készség fejlesztésére szolgálnak.

 

Amit kínál bölcsődénk:

  • csendes, zöld környezet,
  • felkészült, kedves szakemberek,
  • parkosított játszóudvar, a korosztálynak készített környezetbarát, biztonságos (tanúsítvánnyal rendelkező) kerti játékok,
  • laktóz- és gluténmentes ételek egyedi kérésre (Partnerünk a Tiszta Forrás Étterem)
  • sóterápiás mozgásszoba,
  • kiscsoportos foglalkozások,
  • fejlesztő játékok,
  • zenei fejlesztés szakember vezetésével, zenebölcsi,
  • hosszabb nyitva tartás: 6.00 – 17.30 –ig,
  • kényelmes parkolási lehetőség a Szülők számára.

 

A bölcsőde olyan speciális elvárásoknak is eleget kíván tenni, mint a környezettudatos és egészséges életmódra nevelés. A zenés játékok nemcsak a kicsik zene iránti fogékonyságát, ritmusérzékét fejleszti, hanem hat az agyi fejlődésre és fejleszti az összetett gondolkodást is. A laktóz-, glutén ételérzékenységben szenvedő gyerekek részére külön étrendet biztosítunk. Célunk egy olyan bölcsőde működtetése, ahol a gyermekek testi, lelki és szellemi fejlődése maximálisan garantálható.